Keemilised üldanalüüsid

 

Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt toidus 65,98 13,20 79,18
Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt jookides 58,41 11,68 70,09
Eeterlikud õlid köömnetes gaaskromatograafiliselt 80,90 16,18 97,08
Enanthappe triglütseriidid (GTH)  gaaskromatograafiliselt 80,89 16,18 97,07
Gluteen (gluteenivabad tooted, R5 Sandwich ELISA)  75,44 15,09 90,53
Gluteen õlles (gluteenivabad tooted, competative ELISA) 74,71 14,94 89,65
Keedusool 16,78 3,36 20,14
Keedusool pärmitoodetes 18,46 3,69 22,15
Keskmise massi määramine toidulisandites päevase koguse arvutamiseks 4,83 0,97 5,80
Kiudained (ensümaatiline) 75,84 15,17 91,01
Kiudained (ensümaatiline+ HPLC)  151,68 30,34 182,02
Kofeiin jookides vedelikkromatograafiliselt 62,75 12,55 75,30
Kolesterool gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind) 82,16 16,43 98,59
Kuivaine ja niiskus  12,11 2,42 14,53
Lahustuvad fosfaadid (polüfosfaadid) 18,99 3,80 22,79
Magusained (atsesulfaam-K, sahhariin) jookides vedelikkromatograafiliselt 62,75 12,55 75,30
Mittepiimarasv piimatoodetes gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind) 80,89 16,18 97,07
Nitrit 23,78 4,76 28,54
Nitrit ja nitraat 31,61 6,32 37,93
pH jookides 7,41 1,48 8,89
pH toidus 8,45 1,69 10,14
Polüoolid gaaskromatograafiliselt 89,20 17,84 107,04
Rasv SBR või R-G meetoditel 30,14 6,03 36,17
Rasvhappeline koostis gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind v.a õlide ja rasvade puhul) 82,15 16,43 98,58
Transrasvade määramine (tööstuslikud) 87,72 17,54 105,26
Sensoorne analüüs 26,51 5,30 31,81
Sidrunhape (ensümaatiliselt) 35,43 7,09 42,52
Sool (Na x 2,5) AAS leegi meetodil 34,03 6,81 40,84
Steroolmärgised  gaaskromatograafiliselt 82,16 16,43 98,59
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt toidus 70,58 14,12 84,70
Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt jookides 60,78 12,16 72,94
Sulfit (SO2) toidus 25,87 5,17 31,04
Summaarne radioaktiivne kiirgus 6,94 1,39 8,33
Süsihappegaas 12,60 2,52 15,12
Tihedus  10,33 2,07 12,40
Toiduainete arvutuslik energeetiline väärtus 7,70 1,54 9,24
Toote nõrutatud osamass 10,57 2,11 12,68
Toote täidise osamass 8,76 1,75 10,51
Tuhk 13,09 2,62 15,71
Tärklis  vedelikkromatograafiliselt 72,57 14,51 87,08
Valk Kjeldahli meetodil 31,49 6,30 37,79
Veeaktiivsus 10,47 2,09 12,56
Vees lahustuv kuivaine (Brix) 10,99 2,20 13,19
Vitamiin A (retinool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra beeta-karoteeni! 96,03 19,21 115,24
Provitamiin A (beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt. NB! Meetod ei määra retinooli! 91,17 18,23 109,40
Vitamiin A (retinool + beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt. Määratakse mõlemad näitajad proovist.  140,40 28,08 168,48
Vitamiin C (askorbiinhape) vedelikkromatograafiliselt 55,81 11,16 66,97
Vitamiin D (kaltsiferool) vedelikkromatograafiliselt. NB! Toidulisandite (sh kapslid/tabletid) korral lisandub keskmise massi määramise hind päevase koguse arvutamiseks! 106,18 21,24 127,42
Vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 100,35 20,07 120,42
Vitamiin K1 (taimsest materjalist, imikupiimasegudest) vedelikkromatograafiliselt 93,12 18,62 111,74
Vitamiin A (retinool) + vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 116,95 23,39 140,34
Vitamiinid B1, B3 ja B6 vedelikkromatograafiliselt 98,06 19,61 117,67
Vitamiinid B2 ja B5 vedelikkromatograafiliselt  93,09 18,62 111,71
Võrdluskoguste (RI) arvutus 7,70 1,54 9,24
Võrdluskoguste (NRV) arvutus 7,70 1,54 9,24
Üldhappesus 10,44 2,09 12,53
Lisaks analüüsid metallide alt