Mikrobioloogilised analüüsid2
Uuringu, analüüsi nimetus | Hind km-ta (EUR) | Km (EUR) | Hind km-ga (EUR) |
---|---|---|---|
Aeroobsed mikroorganismid | 10,69 | 2,14 | 12,83 |
Aeroobsed mikroorganismid ja Enterobacteriaceae rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) | 13,05 | 2,61 | 15,66 |
Anaeroobsed mikroorganismid | 21,54 | 4,31 | 25,85 |
Campylobacter spp. arvuline määramine koos liigilise määramisega | 32,55 | 6,51 | 39,06 |
Campylobacter spp. tuvastamine koos liigilise määramisega | 46,28 | 9,26 | 55,54 |
Clostridium perfringens | 22,47 | 4,49 | 26,96 |
Coli-laadsed bakterid | 12,48 | 2,50 | 14,98 |
Coli-laadsed bakterid tuvastamine | 11,59 | 2,32 | 13,91 |
Cronobacter spp | 21,56 | 4,31 | 25,87 |
Eeldatav Bacillus cereus | 16,64 | 3,33 | 19,97 |
Enterobacteriaceae | 12,70 | 2,54 | 15,24 |
Enterobacteriaceae tuvastamine | 12,12 | 2,42 | 14,54 |
Enterokokid | 12,73 | 2,55 | 15,28 |
Escherichia coli | 12,73 | 2,55 | 15,28 |
Escherichia coli tuvastamine | 11,86 | 2,37 | 14,23 |
Koagulaaspositiivsed stafülokokid | 18,01 | 3,60 | 21,61 |
Koagulaaspositiivsed stafülokokid tuvastamine | 19,47 | 3,89 | 23,36 |
Konservide steriilsuse kontroll sealhulgas: | 86,31 | 17,26 | 103,57 |
mikrobioloogiline analüüs | 51,35 | 10,27 | 61,62 |
sensoorne analüüs | 26,51 | 5,30 | 31,81 |
pH | 8,45 | 1,69 | 10,14 |
Listeria monocytogenes arvuline määramine | 18,90 | 3,78 | 22,68 |
Listeria monocytogenes 25 g | 21,71 | 4,34 | 26,05 |
Listeria monocytogenes 125 g (5 x 25 g koondproovina) | 46,10 | 9,22 | 55,32 |
Mesofiilsed ja termofiilsed spoore moodustavad bakterid | 17,30 | 3,46 | 20,76 |
Mesofiilsed piimhappebakterid | 17,46 | 3,49 | 20,95 |
Pseudomonas spp./Pseudomonas aeruginosa | 14,77 | 2,95 | 17,72 |
Pärm- ja hallitusseened | 14,82 | 2,96 | 17,78 |
Salmonella spp. ≤ 25 g | 16,65 | 3,33 | 19,98 |
Salmonella spp. > 25 g | 21,71 | 4,34 | 26,05 |
Salmonella spp. 125 g (5 x 25 g koondproovina) | 23,95 | 4,79 | 28,74 |
Salmonella spp. määramine rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) | 24,06 | 4,81 | 28,87 |
Shiga-toksiini tootva Escherichia coli serogruppide O157, O26, O103, O111, O145, O104 jt. isoleerimine | 64,09 | 12,82 | 76,91 |
Shigella spp. | 42,80 | 8,56 | 51,36 |
Somaatilised rakud piimas (Fossomatic) | 1,50 | 0,30 | 1,80 |
Somaatilised rakud piimas mikroskoopilisel meetodil | 22,28 | 4,46 | 26,74 |
Staphylococcus aureus | 24,89 | 4,98 | 29,87 |
Staphylococcus aureus`e tuvastamine | 19,93 | 3,99 | 23,92 |
Sulfiteid redutseerivad anaeroobid (klostriidid) | 17,29 | 3,46 | 20,75 |
Vibrio parahaemolyticus | 23,35 | 4,67 | 28,02 |
Väävelvesinikku (H2S) tootvad bakterid | 12,67 | 2,53 | 15,20 |
Yersinia enterocolitica koos biotüübi ja patogeensuse määramisega | 41,37 | 8,27 | 49,64 |