Pädevus, konfidentsiaalsus, erapooletus

TOIT_2

Toiduanalüüside paketid2

 

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 

Energeetiline väärtus (sh energiasisaldus kJ/kcal, rasvad, süsivesikud, valgud)

83,01 16,60 99,61

Toitumisalane teave (energiasisaldus kJ/kcal, rasvad sh küllastunud rasvhapped, süsivesikud sh suhkrud, valgud, sool (Na x 2,5))

243,05 48,61 291,66
Hakkliha kontroll (sh valk, rasv, kollageen, kollageeni suhe valku) 69,11 13,82 82,93

Mikrobioloogilised analüüsid2

 

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Aeroobsed mikroorganismid 10,69 2,14 12,83
Aeroobsed mikroorganismid ja Enterobacteriaceae rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) 13,05 2,61 15,66
Anaeroobsed mikroorganismid 21,54 4,31 25,85
Campylobacter spp. arvuline määramine koos liigilise määramisega 32,55 6,51 39,06
Campylobacter spp. tuvastamine koos liigilise määramisega 46,28 9,26 55,54
Clostridium perfringens 22,47 4,49 26,96
Coli-laadsed bakterid 12,48 2,50 14,98
Coli-laadsed bakterid tuvastamine 11,59 2,32 13,91
Cronobacter spp 21,56 4,31 25,87
Eeldatav Bacillus cereus 16,64 3,33 19,97
Enterobacteriaceae    12,70 2,54 15,24
Enterobacteriaceae tuvastamine 12,12 2,42 14,54
Enterokokid 12,73 2,55 15,28
Escherichia coli  12,73 2,55 15,28
Escherichia coli tuvastamine 11,86 2,37 14,23
Koagulaaspositiivsed stafülokokid 18,01 3,60 21,61
Koagulaaspositiivsed stafülokokid tuvastamine 19,47 3,89 23,36
Konservide steriilsuse kontroll sealhulgas: 86,31 17,26 103,57
mikrobioloogiline analüüs 51,35 10,27 61,62
sensoorne analüüs 26,51 5,30 31,81
pH  8,45 1,69 10,14
Listeria monocytogenes arvuline määramine 18,90 3,78 22,68
Listeria monocytogenes 25 g 21,71 4,34 26,05
Listeria monocytogenes 125 g (5 x 25 g koondproovina) 46,10 9,22 55,32
Mesofiilsed ja termofiilsed spoore moodustavad bakterid 17,30 3,46 20,76
Mesofiilsed piimhappebakterid  17,46 3,49 20,95
Pseudomonas spp./Pseudomonas aeruginosa 14,77 2,95 17,72
Pärm- ja hallitusseened 14,82 2,96 17,78
Salmonella spp. ≤ 25 g 16,65 3,33 19,98
Salmonella spp. > 25 g 21,71 4,34 26,05
Salmonella spp. 125 g (5 x 25 g koondproovina) 23,95 4,79 28,74
Salmonella spp. määramine rümbaproovides (hind sisaldab proovivõtukomplekte) 24,06 4,81 28,87
Shiga-toksiini tootva Escherichia coli serogruppide O157, O26, O103, O111, O145, O104 jt. isoleerimine 64,09 12,82 76,91
Shigella spp.  42,80 8,56 51,36
Somaatilised rakud  piimas (Fossomatic) 1,50 0,30 1,80
Somaatilised rakud  piimas mikroskoopilisel meetodil 22,28 4,46 26,74
Staphylococcus aureus 24,89 4,98 29,87
Staphylococcus aureus`e tuvastamine 19,93 3,99 23,92
Sulfiteid redutseerivad anaeroobid (klostriidid) 17,29 3,46 20,75
Vibrio parahaemolyticus 23,35 4,67 28,02
Väävelvesinikku (H2S) tootvad bakterid 12,67 2,53 15,20
Yersinia enterocolitica  koos biotüübi ja patogeensuse määramisega 41,37 8,27 49,64

Pärmitoodete mikrobioloogilised analüüsid2

 

 Hinnad alates 01.02.2022

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Coli-laadsed bakterid loendamine 14,40 2,88 17,28
Coli-laadsed bakterid tuvastamine 15,14 3,03 18,17
Enterobacteriaceae loendamine   15,61 3,12 18,73
Enterobacteriaceae tuvastamine 15,03 3,01 18,04
Escherichia coli tuvastamine 15,12 3,02 18,14
Listeria monocytogenes  24,63 4,93 29,56
Pseudomonas aeruginosa 17,68 3,54 21,22
Salmonella spp. ≤ 25 g 20,97 4,19 25,16
Salmonella spp. > 25 g 25,32 5,06 30,38
Staphylococcus aureus`e tuvastamine 24,26 4,85 29,11
Äädikhappebakterid loendamine 34,12 6,82 40,94
Lisaks analüüsid toidu ja sööda analüüside alt