LABRISe esindajad Lauri Jalukse, Kristjan Soo ja Toomas Kramarenko osalesid 2.–3.09.2024 Põhja- ja Baltimaade Toiduanalüüside Komitee (NMKL) iga-aastasel töökoosolekul. Võõrustajaks olid ...
„Uudishimu labori“ kuuendas episoodis keskendume glükoalkaloididele – taimemürkidele, mida leidub näiteks kartulites. Liigne glükoalkaloidide kogus toidus võib inimese tervist kahjustada....
Alates 16.09.2024 kuuluvad Venemaa ja Valgevene kõrge marutaudiriskiga riikide hulka. Seoses sellega muutub nendest riikidest Euroopa Liitu (EL) sisenevatele lemmikloomadele (koerad, kass...
Hea klient ja koostööpartner!
Eesti taasiseseisvumispäevale eelnevalt on esmaspäeval, 19. augustil proovide vastuvõtud avatud alljärgnevalt:
Tartus kell 8:00-15:30
Tallinnas ja Saarema...
Klientide vähese huvi tõttu ei teostata alates 1. septembrist LABRISe laborites enam toidu sensoorseid analüüse. LABRIS jääb selles vallas tegema koostööd teiste teenusepakkujatega.
Küsi...
Möödunud nädalal (29.07.2024) toimus Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi eestvõtmisel sigade Aafrika katku (SAK) teemaline kokkusaamine. Kohtumisel anti ülevaade taudi leviku hetkeol...
Hea klient!
Meil on hea meel teatada, et LABRIS Tartu (Fr. R. Kreutzwaldi 30) vastuvõtu ruumide remont on edukalt lõppenud ja vastuvõtt toimub alates tänasest tavapärases korras. Taasava...
Alates 11.07 on kõik kaaskirjad meie kodulehel saadaval redigeeritavas PDF-vormingus. Lisaks varasemalt täiendatud loomatervise kaaskirjadele on nüüd uuendatud ka toidu- ja söödaohutuse...
Põhja- ja Baltimaade Toiduanalüüside Komitee (NMKL) viib 11. ja 12. detsembril 2024 Tartus läbi toidumikrobioloogia üldkoolituse (NMKL General Microbiology Course in Food Analysis).
Kool...