LABRISe esindajad Lauri Jalukse, Kristjan Soo ja Toomas Kramarenko osalesid 2.–3.09.2024 Põhja- ja Baltimaade Toiduanalüüside Komitee (NMKL) iga-aastasel töökoosolekul. Võõrustajaks olid ...
„Uudishimu labori“ kuuendas episoodis keskendume glükoalkaloididele – taimemürkidele, mida leidub näiteks kartulites. Liigne glükoalkaloidide kogus toidus võib inimese tervist kahjustada....
Klientide vähese huvi tõttu ei teostata alates 1. septembrist LABRISe laborites enam toidu sensoorseid analüüse. LABRIS jääb selles vallas tegema koostööd teiste teenusepakkujatega.
Küsi...
Hea klient!
Meil on hea meel teatada, et LABRIS Tartu (Fr. R. Kreutzwaldi 30) vastuvõtu ruumide remont on edukalt lõppenud ja vastuvõtt toimub alates tänasest tavapärases korras. Taasava...
Alates 11.07 on kõik kaaskirjad meie kodulehel saadaval redigeeritavas PDF-vormingus. Lisaks varasemalt täiendatud loomatervise kaaskirjadele on nüüd uuendatud ka toidu- ja söödaohutuse...
Põhja- ja Baltimaade Toiduanalüüside Komitee (NMKL) viib 11. ja 12. detsembril 2024 Tartus läbi toidumikrobioloogia üldkoolituse (NMKL General Microbiology Course in Food Analysis).
Kool...
Podcasti „Uudishimu labor“ seekordseks saatekülaliseks on LABRISe asedirektor riskihindamise alal, Mari Reinik. Ta räägib meile toidu lisaainetest ehk e-ainetest.
Saame vastused näiteks ...
Hea klient!
1. juulil 2024 alustatakse LABRIS Tartu (Fr. R. Kreutzwaldi 30) vastuvõtu ruumides remonti.
Seoses sellega paigaldatakse remondi ajaks proovide vastuvõtmiseks sisehoovi kont...
22. mail 2024. a kaitses LABRISe riskihindamise osakonna loomatervise valdkonna peaspetsialist Triin Tedersoo Eesti Maaülikoolis edukalt väitekirja teemal „Kampülobakterid värskes kanabro...
15. mail 2024. a kaitses LABRISe riskihindamise osakonna loomatervise valdkonna juhtivspetsialist Age Kärssin Eesti Maaülikoolis edukalt väitekirja teemal "Eesti metsloomadel esinevad Tri...