Hea klient!
1. juulil 2024 alustatakse LABRIS Tartu (Fr. R. Kreutzwaldi 30) vastuvõtu ruumides remonti.
Seoses sellega paigaldatakse remondi ajaks proovide vastuvõtmiseks sisehoovi kont...
Alates 11.07 on kõik kaaskirjad meie kodulehel saadaval redigeeritavas PDF-vormingus. Lisaks varasemalt täiendatud loomatervise kaaskirjadele on nüüd uuendatud ka toidu- ja söödaohutuse...
Põhja- ja Baltimaade Toiduanalüüside Komitee (NMKL) viib 11. ja 12. detsembril 2024 Tartus läbi toidumikrobioloogia üldkoolituse (NMKL General Microbiology Course in Food Analysis).
Kool...
Podcasti „Uudishimu labor“ seekordseks saatekülaliseks on LABRISe asedirektor riskihindamise alal, Mari Reinik. Ta räägib meile toidu lisaainetest ehk e-ainetest.
Saame vastused näiteks ...
22. mail 2024. a kaitses LABRISe riskihindamise osakonna loomatervise valdkonna peaspetsialist Triin Tedersoo Eesti Maaülikoolis edukalt väitekirja teemal „Kampülobakterid värskes kanabro...
15. mail 2024. a kaitses LABRISe riskihindamise osakonna loomatervise valdkonna juhtivspetsialist Age Kärssin Eesti Maaülikoolis edukalt väitekirja teemal "Eesti metsloomadel esinevad Tri...
BfR (Saksamaa Riskihindamise Föderaalne Instituut) on uuendanud oma soovitusi riskigruppide toitlustamiseks.
Toiduga seotud nakkused ja mürgistused (mürgistused) kujutavad erilist ohtu v...
23. ja 24. aprillil 2024 toimusid LABRISe laborites Kuressaares, Tallinnas ja Tartus Eesti Akrediteerimiskeskuse (EAK) korralised järelevalvevisiidid. EAK hindamisrühma järeldus oli, et l...
Neljapäeval, 18. aprillil toimus LABRISes kohtumine Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) lihatoimkonna liikmetega. Tegemist on LABRISele väga olulise partneriga, kuna koda ühendab ena...