Uudised
-
-
NMKL-i toidumikrobioloogia üldkoolitus Tartus 11.-12. detsembril
Põhja- ja Baltimaade Toiduanalüüside Komitee (NMKL) viib 11. ja 12. detsembril 2024 Tartus läbi toidumikrobioloogia üldkoolituse (NMKL General Microbiology Course in Food Analysis). Kool... -
LABRISe podcast toidu lisaainetest ehk e-ainetest
Podcasti „Uudishimu labor“ seekordseks saatekülaliseks on LABRISe asedirektor riskihindamise alal, Mari Reinik. Ta räägib meile toidu lisaainetest ehk e-ainetest. Saame vastused näiteks ... -
Remont LABRIS Tartu vastuvõtu ruumides
Hea klient! 1. juulil 2024 alustatakse LABRIS Tartu (Fr. R. Kreutzwaldi 30) vastuvõtu ruumides remonti. Seoses sellega paigaldatakse remondi ajaks proovide vastuvõtmiseks sisehoovi kont... -
Loomatervise valdkonna kaaskirjad on läbinud põhjaliku uuenduskuuri
Kaaskiri on laboriteenuse osutamisel oluline dokument, mis on tavajuhul lepinguks kliendi ja labori vahel. Kuigi tellija jaoks võib küsitava info hulk tunduda suur ja valikute rohkus sega... -
Triin Tedersoo kaitses doktoritöö teemal „Kampülobakterid värskes kanabroilerilihas ja sea umbsoolesisaldises Eestis“
22. mail 2024. a kaitses LABRISe riskihindamise osakonna loomatervise valdkonna peaspetsialist Triin Tedersoo Eesti Maaülikoolis edukalt väitekirja teemal „Kampülobakterid värskes kanabro...