Pädevus, konfidentsiaalsus, erapooletus

Keemilised üldanalüüsid

 

Toote kood Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
LAB01163 Akrüülamiid LC-MS/MS meetodil toidus 138,23 30,41 168,64
LAB01033 Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt toidus 69,94 15,39 85,33
LAB01155 Bensoe- ja sorbiinhape vedelikkromatograafiliselt jookides 61,12 13,45 74,57
LAB01030 Eeterlikud õlid köömnetes gaaskromatograafiliselt 96,48 21,23 117,71
LAB01013 Enanthappe triglütseriidid (GTH)  gaaskromatograafiliselt 80,89 17,80 98,69
LAB01150 Gluteen (gluteenivabad tooted, R5 Sandwich ELISA)  78,47 17,26 95,73
LAB01151 Gluteen õlles (gluteenivabad tooted, competative ELISA) 75,91 16,70 92,61
LAB01045 Keedusool 18,35 4,04 22,39
LAB01160 Keedusool pärmitoodetes 20,49 4,51 25,00
LAB01020 Kiudained (ensümaatiline)
(analüüsib lahustumatuid kiudaineid)
84,94 18,69 103,63
LAB01021 Kiudained (ensümaatiline+ HPLC) 
(määrab lahustumatutele kiududele lisaks lahustuvaid madalmolekulaarseid ühendeid, mis võivad tootes olla/ lisatud (nt maltodekstriin, inuliin, jt))
169,88 37,37 207,25
LAB01051 Kofeiin jookides vedelikkromatograafiliselt 73,12 16,09 89,21
LAB01015 Kolesterool gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind) 99,45 21,88 121,33
LAB01022 Kuivaine ja niiskus  14,25 3,14 17,39
LAB01023 Lahustuvad ained (Brix) puu- ja köögiviljamahlas 14,85 3,27 18,12
LAB01139 Laktoos laktoosivabades ja vähendatud laktoosisisaldusega toodetes IC-EC meetodil (allhankena) 135,08 29,72 164,80
LAB01050 Magusained (atsesulfaam-K, sahhariin) jookides vedelikkromatograafiliselt 73,12 16,09 89,21
LAB01012 Mittepiimarasv piimatoodetes gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind) 80,89 17,80 98,69
LAB01042 Nitrit 28,79 6,33 35,12
LAB01043 Nitrit ja nitraat 37,84 8,32 46,16
LAB01029 pH jookides 8,92 1,96 10,88
LAB01028 pH toidus 10,24 2,25 12,49
LAB01010 Rasv SBR või R-G meetoditel 35,60 7,83 43,43
LAB01011 Rasvhappeline koostis gaaskromatograafiliselt (analüüsile lisandub rasva määramise hind v.a õlide ja rasvade puhul) 96,50 21,23 117,73
LAB01161 Transrasvade määramine (tööstuslikud) 96,50 21,23 117,73
LAB01035 Sidrunhape (ensümaatiliselt) 36,78 8,09 44,87
LAB01152 Sool (Na x 2,5) AAS leegi meetodil 35,03 7,71 42,74
LAB01014 Steroolmärgised  gaaskromatograafiliselt 99,45 21,88 121,33
LAB01018 Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt toidus 80,66 17,75 98,41
LAB01157 Suhkrud (glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt jookides 68,43 15,05 83,48
LAB01044 Sulfit toidus (väljendatuna vääveldioksiidina SO2) 28,97 6,37 35,34
LAB01046 Süsihappegaas 14,57 3,21 17,78
LAB01047 Tihedus  12,01 2,64 14,65
LAB01138

Toiduainete arvutuslik energeetiline väärtus*

9,35 2,06 11,41
LAB01036 Tuhk 15,44 3,40 18,84
LAB01017 Tärklis  vedelikkromatograafiliselt 82,87 18,23 101,10
LAB01007 Valk Kjeldahli meetodil 38,66 8,51 47,17
LAB01026 Veeaktiivsus 12,81 2,82 15,63
LAB01052 Vitamiin A (retinool) vedelikkromatograafiliselt
NB! Meetod ei määra beeta-karoteeni!
110,52 24,31 134,83
LAB01141 Provitamiin A (beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt
NB! Meetod ei määra retinooli!
105,50 23,21 128,71
LAB01162 Vitamiin A (retinool + beeta-karoteen) vedelikkromatograafiliselt. Määratakse mõlemad näitajad proovist.  140,40 30,89 171,29
LAB01053 Vitamiin C (askorbiinhape) vedelikkromatograafiliselt 66,05 14,53 80,58
LAB01054 Vitamiin D (kaltsiferool) määramine toidus ja söödas (HPLC/LC-MS meetodil). 130,78 28,77 159,55
LAB01164 Vitamiin D (kaltsiferool) vedelikkromatograafiliselt toidulisandites  
NB! Toidulisandite (sh kapslid/tabletid) korral lisandub keskmise massi määramise hind päevase koguse arvutamiseks!
121,47 26,72 127,42
LAB01055 Vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 116,36 25,60 141,96
LAB01057 Vitamiin K1 (taimsest materjalist, imikupiimasegudest) vedelikkromatograafiliselt 113,69 25,01 138,70
LAB01056 Vitamiin A (retinool) + vitamiin E (tokoferool) vedelikkromatograafiliselt 132,12 29,07 161,19
LAB01143 Vitamiinid (B1, B2, B3, B5 ja B6) vedelikkromatograafiliselt  115,01 25,30 140,31
LAB01165 30,41 6,69 37,10
LAB01156 Keskmise massi määramine toidulisandites päevase koguse arvutamiseks 5,40 1,19 6,59
LAB01005 Võrdluskoguste (RI) arvutus 9,35 2,06 11,41
LAB01006 Võrdluskoguste (NRV) arvutus 9,35 2,06 11,41
LAB01027 Üldhappesus 12,10 2,66 14,76
Lisaks analüüsid metallide alt